09. 03. 2017.

Umag nakon punih 40 godina dobio novi i moderno opremljeni dječji vrtić - Najavljeno besplatno pohađanje vrtića za svu djecu u Umagu


UMAG - U Umagu je danas, 9. ožujka 2017., svečano otvoren novi vrtić Radost - Gioia. Radi se o jednoj od najmodernijih predškolskih ustanova u Hrvatskoj. U njemu se može smjestiti dvjestotinjak mališana. Unutrašnji i vanjski prostor vrtića zadovoljava sve suvremene pedagoške standarde. Gradonačelnik Umaga Vili Bassanese, ovom je prilikom najavio kako grad Umag od 1. travnja postaje jedini grad u Hrvatskoj s besplatnim vrtićem. 
Nitko ne spori da su u nekim sredinama lokalni izbori jako dobra stvar. Posebno je to tada kada vladajuća garnitura želi i financijski može zadržati vlast u svojim rukama. Nakon besplatnog parkiranja na parkiralištu Nova obala u Umagu za sve vlasnike vozila sa područja PP Umag sada dolazi još jedan udarac oporbi u Umagu. Gradonačelnik Bassanese najavio je prilikom otvaranja novog vrtića u Umagu da će od 1. travnja troškovi vrtića za roditelje biti potpuno besplatni i da će sva djeca moći bez naknade pohađati vrtiće. Uz nadu da to neće biti prvotravanjska šala svi hvale ovaj potez koji je podigao ljestvicu za ostale stranke koje se bore za vlast u Umagu na viši nivo, gotovo nedostižan. U pravo vrijeme bez obzira na izbornu utrku, potrebno je još odluku i sprovesti u dijela kako bi se rasteretio kućni proračun obitelji koje sve teže preživljavaju iz mjeseca u mjesec.

Nema komentara:

Objavi komentar

Zahvaljujem na vašem komentaru