UMAG - Pod sloganom " PEPEFIŠ – PEPPERS STUFFED WITH ANCHOVIES, INTERNATIONAL PATENT PROTECTED RECIPE" na Novoj obali u Umagu otvorena je sezonska Ribarska kućica Živka Dražin iz Kaštel Kambelovca. Ovaj ribar, ratni veteran i zaljubljenik u more i morske plodove svoje je delikatese ponudio najširoj domaćoj i stranoj publici koja prepoznaje riblje delikatese u njihovoj najčarobnijoj izvedbi. Proizvodi su nastali kao spoj znanja i višegodišnjeg
iskustva u ribarstvu, maslinarstvu i poznavanju mediteranskih biljaka, svježe
ribe iz čistog mora pripremljene na tradicionalni način, te domaćim, svježim
proizvodima iz vlastite proizvodnje. Riba Dražin prema tradicionalnoj recepturi priprema i
sljedeće: salatu od hobotnice, marinirane
filete inćuna, marinirane filete ušate, marinirane kozice, filete slanih inćuna,
očišćene slane inćune, konzervirane masline iz vlastitog maslinika, konzervirane
kapare, cvijet kapare u ulju, motar u kvasini, sušene pome, masline punjene
bademima i riblje paštete. Većinu od toga možete kupiti i u Umagu.
Nema komentara:
Objavi komentar
Zahvaljujem na vašem komentaru