01. 08. 2017.

Riblje delikatese na umaškoj rivi

UMAG - Pod sloganom " PEPEFIŠ – PEPPERS STUFFED WITH ANCHOVIES, INTERNATIONAL PATENT PROTECTED RECIPE" na Novoj obali u Umagu otvorena je sezonska Ribarska kućica Živka Dražin iz Kaštel Kambelovca. Ovaj ribar, ratni veteran i zaljubljenik u more i morske plodove svoje je delikatese ponudio najširoj domaćoj i stranoj publici koja prepoznaje riblje delikatese u njihovoj najčarobnijoj izvedbi. Proizvodi su nastali kao spoj znanja i višegodišnjeg iskustva u ribarstvu, maslinarstvu i poznavanju mediteranskih biljaka, svježe ribe iz čistog mora pripremljene na tradicionalni način, te domaćim, svježim proizvodima iz vlastite proizvodnje. Riba Dražin prema tradicionalnoj recepturi priprema i sljedeće:  salatu od hobotnice, marinirane filete inćuna, marinirane filete ušate, marinirane kozice, filete slanih inćuna, očišćene slane inćune, konzervirane masline iz vlastitog maslinika, konzervirane kapare, cvijet kapare u ulju, motar u kvasini, sušene pome, masline punjene bademima i riblje paštete. Većinu od toga možete kupiti i u Umagu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Zahvaljujem na vašem komentaru