05. 09. 2020.

Škola počinje u ponedjeljak, roditelji zabrinuti zbog mjera opreza


UMAG - Na adresu bloga Umag-Umago stiglo je pismo jedne zabrinute mame. Ona nam piše kako je dio roditelja zabrinut sa mjerama koje su propisane za početak škole, te da se brinu za mentalno i tjelesno zdravlje svoje djece u uvjetima donesenih mjera radi spriječavanja širenja epidemije Korona virusa među djecom. Da se podsjetimo, umaška osnovna škola na svojim je stranicama objavila pravila i upute koje vam u cijelosti prenosimo: 
"Obavezno nošenje maski kod učenika predmetne nastave tijekom boravka u školi i na satu – učenici moraju donijeti svoju masku, a Grad Umag će u skorije vrijeme svim učenicima predmetne nastave osigurati zaštitne maske.

Obvezno preobuvanje učenika, nošenje papuča ili tenisica u školi. Učenici sa sobom nose plastičnu vrećicu s imenom i prezimenom i u nju odlažu cipele. 

U prvom tjednu nastave (od 7. do 11. rujna 2020.) usluge prehrane (marenda za učenike) i produženog boravka neće biti moguće. Usluge marende i korištenja produženog boravka moguće su od ponedjeljka, 14. rujna 2020. 

Anketa – online za produženi boravak bit će poslana tijekom prvih dana 1. nastavnog tjedna te će se prema utvrđenom broju razmatrati formiranje grupa s obzirom na organizacijske mogućnosti i poštivanje svih epidemioloških mjera.

Prvi dan, 7. 9. autobusi polaze u 12:30 sati, nakon 4. sata nastave.

Od utorka, 8. 9. do petka, 11. 9. autobusi polaze nakon 6. sata, odnosno u 14:15 sati.

Polazak autobusa za učenike putnike kreće nakon 7. sata, u 15:10 sati (od 2. tjedna nastave)."

Nema komentara:

Objavi komentar

Zahvaljujem na vašem komentaru