02. 07. 2021.

Sponzorirano


UMAG - Umag je zadnjih dana mjeseca lipnja 2021. godine bogatiji za još jednu novoosnovanu tvrtku, radi se o poduzeću TEXO. Skromno ali sa velikim žarom, poduzeće Texo j.d.o.o. započelo je sa svojim aktivnostima. Prvi posao odrađen je u Poreču, u prigradskom naselju Mali Maj, na gradilištu mini odmarališta sa 6 luksuznih objekata i bazenom gdje je poduzeće Franc gradnja iz Zagreba nositelj posla na kojemu je okupilo ekipu pouzdanih i provjerenih kooperanata. Poduzeće Texo odradilo je na jednom objektu montažu skele u ukupnoj površini od 600 m2 za kooperanta Hidro eko futuru iz Zagreba.

Tvrtka TEXO j.d.o.o. je mikro poduzeće registrirano 24. lipnja 2021. godine u Trgovačkom sudu u Pazinu. Tvrtku je osnovao poduzetnik Nenad Šantalab iz Umaga sa skromnim sredstvima ali sa zavidnim poznavanjem gradilišta i tehnika građenja; znanjem iz drugih područja života i rada te sa diplomom Visokog gospodarskog učilišta Križevci i zvanjem inženjera poljoprivrede iz područja stočarstva. Uz navedenu diplomu, ima i dvije srednje stručne spreme te zanimanja operater na računalu ( matematička gimnazija Bjelovar ) te KV vozač ( srednja prometna škola Zagreb ). Iza sebe ima iskustvo u radu civilnog sektora gdje je više od deset godina vodio udrugu i projekte Hrvatskih ratnih veterana, a prije toga je bio tajnik u Udruzi Hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Bjelovar. Ovaj bivši pripadnik Specijalne policije više je puta pohvaljen i odlikovan za sudjelovanje u Domovinskom ratu.

Poduzeće TEXO j.d.o.o. za primarnu djelatnost drži ostale specijalizirane građevinske djelatnosti što podrazumijeva djelatnosti koje se obavljaju na različitim vrstama građevina, a zahtijevaju specijalno izvođenje ili opremu. To su radovi na izgradnji temelja, hidroizolaciji, isušivanju objekata od vlage, iskopima okna, montažu gotovih čeličnih elemenata, armiranja, zidanje i popločavanje kamenom, montažu i demontažu skela, gradnju dimnjaka i industrijskih peći, visinski radovi, podvodni radovi, gradnja vanjskih bazena, čišćenje parom, pijeskom i slične radove na vanjskim dijelovima zgrada te iznajmljivanje kranova i ostale opreme za gradnju. Osim toga poduzeće je registrirano i za građenje, održavanje i uređenje krajolika, poljoprivredu i mnoge druge djelatnosti. Za sve registrirane djelatnosti spremni su za suradnju i izvođenje u dogovoru sa zainteresiranim investitorima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Zahvaljujem na vašem komentaru