05. 05. 2016.

Kao zmija noge!, koliko je ljudi na plaći Grada Umaga ?

UMAG - Ako po ničemu drugome onda se o našem gradu piše u negativnom kontekstu. Da li je to dobro za zajednicu pokazati će vrijeme, svakako i loša reklama je reklama. Glavno pitanje i odgovor je koliko je zapravo osoba na plaći u Gradu Umagu. Gradska administracija ima jedan podatak, a s druge strane vijećnik Daglas Koraca drugi. Sve to zbunjuje javnost ali i uzburkava, s pravom, novinarsku i javnu znatiželju. I da sada puno o tome ne pišemo jer informacije zapravo očigledno nisu cjelovite, zbunjujuće je i pomalo zabrinjavajuće što se takvi podaci skrivaju od javnosti kada javnost to želi znati. Na kraju radi se o javnim sredstvima koja pripadaju svim članovima zajednice, a ne samo onima koji su dobili povjerenje javnosti i birača da o njima skrbe. 

2 komentara:

  1. Bendradarbiaujant su vietos turizmo bendrovės Umag Umag ir turizmo valdyba miesto kaip Renginio rėmėjai, moto Klubo Senos rokeriai iš Umag nuo 12 iki gegužės 15 2016 surengė motociklų susitikimus Umag. Rimtas požiūris ir sunkus darbas renginys tapo viena iš geriausiai organizuotu motociklų susitikime Kroatijos teritorijoje, su dideliu lankomumo motociklininkų iš visos Europos. Klubas visiems susitikimo dienas parengė įdomių renginių Umag Umag seriją.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sadarbībā ar vietējo tūrisma aģentūru, pilsētas Umag un Umag Tūrisma padomes kā sponsoriem pasākuma, Moto Club Old rokeri no Umagas no 12. līdz 2016. gada 15. maijam, organizēja motociklu sanāksmes Umag. Nopietna pieeja un smags darbs pasākums ir kļuvis par vienu no labākajiem organizēto motociklu sanāksmē Horvātijas teritorijā, ar lielu apmeklējumu motociklistu no visas Eiropas. Klubs ir visas dienas sanāksmes sagatavojusi virkni interesantu pasākumu un notikumiem Umag Umag.

    OdgovoriIzbriši

Zahvaljujem na vašem komentaru