09. 01. 2019.

Koncertna sezona Umaga otvara se 2. svibnja


UMAG – I ove godine koncertna sezona u Umagu započinje u mjesecu Svibnju. Organizacija koja je sebe nazvala Spring nation festival i ove godine poziva, većinom slovenske glazboljupce na odmor u Umag. Početak svibnja mjeseca je pravo vrijeme za dobru zabavu u Umagu.
Eminentni glazbenici sa područja Balkana zabavit će goste u turističkom naselju koje ima sve sadržaje potrebne za ovakvu vrstu manifestacija. Slovenska agencija već sada nudi karte za ovaj događaj. Ulaznice je u pretprodaji moguće kupiti već od 20 eura na više ovisno o sadržaju koji tražite.

1 komentar:

  1. SPRING NATION FESTIVAL - UMAG - Letošnja koncertna sezona v Umagu se začne v maju. Organizacija, ki se je to leto imenovala spomladanski festival naroda, vabi na počitnice v Umagu predvsem slovenske goste. Začetek maja je pravi čas za dobro zabavo v Umagu. Ugledni balkanski glasbeniki se bodo zabavali v turističnem naselju, ki ima vse potrebno za to vrsto dogodka. Slovenska agencija že ponuja karte za ta dogodek. Vstopnice za predprodajo lahko kupite od 20 evrov do več, odvisno od vsebine, ki jo iščete.

    OdgovoriIzbriši

Zahvaljujem na vašem komentaru