16. 05. 2019.

Što prosječan gost zna o gastro ponudi Umaga i gdje ste vi u toj priči ?


UMAG – Malo smo istraživali i pronašli smo dugogodišnjega gosta koji misli da zna dovoljno o Umagu i njegovoj gastro ponudi. Upitali smo ga koja su to mjesta koja je posjećivao i što je zapravo tražio, a nije našao kao relevantan i primamljiv odabir. Po njegovu iskustvu i istraživanju internetske ponude on je izdvojio svega nekoliko lokacija, Fast food Fredi, restoran izvan Umaga, Palombaro te slastičarnicu Villa Sossi. A gdje su svi ostali? Umag nije samo Umag, u okolici Umaga ima puno raznih restorana, konoba, caffe barova, fast foodova, slastičarnica, pizzerija, seoskih gospodarstava, kušaonica vina, a očima iznadprosječnog gosta svelo se na svega tri objekta. Zašto? Stvar je marketinga i navike naših ugostitelja koji su pomalo pasivni, tj. čekaju goste koji su većinom samo sezonski. A trebali bi raditi svi kao lovci koji traže, reklamiraju i nude. Koliko bi samo gostiju došlo iz drugih regija Pule, Poreča, Rovinja, Labina, iz cijele Hrvatske. Houthbage predlaže oglašavanje skupno svih gastro subjekata na istome mjestu, i nije važno da li ćete odabrati besplatnu varijantu ili uz plaćanje, važno se pokrenuti i registrirati te vidjeti dali to donosi zaradu. Mogućnost za rast vašeg posla postoji uvijek i ovu bi priliku trebalo pogledati. Bitno je ne stagnirati i čekati samo sezonu koja je vrlo kratka i nestalna. Trebamo se ugledati na europske zemlje koje žive 365 dana godišnje i pokušati slično produžiti sezonu i zarađivati. Houthbage mreža je besplatna, košta vas samo par minuta za kompjuterom, na www.houthbage.com. Povežite se bez posrednika i pokažite što nudite.

Nema komentara:

Objavi komentar

Zahvaljujem na vašem komentaru