POREČ - Iako je još uvijek u početnim pripremama, saznao sam da se u Poreču planira održati I. festival posvećen češnjaku. Ovaj događaj, koji se planira održati u subotu, 13. srpnja, posvećen je deliciji češnjaku ali i packama, mladim izdancima koji se sve više koriste u gastronomiji, Tu gastronomsku poslasticu, kao i sam češnjak, predstaviti će kuhar, David Skoko. Ravioli s packama, nadaleko poznate Lina tjestenine, bit će jedan od specijaliteta koji će se moći pronaći na ovome festivalu. / crobloger /
Umag - Sur la promenade d'Umag cette semaine, vous pouvez acheter des produits maison fabriqués de manière traditionnelle. Deux fermes de Slavonie (Croatie continentale) proposent des eaux-de-vie et des liqueurs de prunes, de mûres, de cerises et de miel. Il existe également des jus de fruits naturels, pressés à froid, de pomme, citron, betterave rouge, carottes et cerises. Goûtez à leur confiture de fraises et à leurs vinaigres (pommes, prunes et cerises). Assaisonnez vos vacances avec le goût et l'odeur des temps anciens!
OdgovoriIzbriši