04. 10. 2016.

Besplatno predavanje o pčelinjim proizvodima u Umagu

Umag - Srijeda, 5. listopada u Umagu je rezervirana za sve koji žele nešto čuti o ulozi pčelinjih proizvoda u prehrani i apiterapiji. Udruga pčelara Bujštine u 18 sati održat će predavanje na spomenutu temu u prostoru POU u Umagu gdje će posjetitelji moći slušati o primjeni pčelinjih proizvoda u svakodnevnoj prehrani i komplementarnom liječenju bolesti i zdravstvenih tegoba. Med, propolis, matična mliječ i drugi proizvodi pčela i pčelara moći će se vidjeti i u živo, a neki i degustirati. Medno za ovu akciju od strane našeg bloga!

4 komentara:

  1. Miele, propoli, pappa reale e gli altri prodotti delle api e apicoltori sarà in grado di vedere e di vivere, e un certo gusto.

    OdgovoriIzbriši
  2. Honey, propolis, royal jelly and other products of bees and beekeepers will be able to see and to live, and some taste.

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga, bo propolis, matični mleček in drugih izdelkov iz čebel in čebelarjev lahko videli in živeli, in nekateri okus.

    OdgovoriIzbriši
  4. Мед, прополис, маточное молочко и другие продукты пчел и пчеловодов будут иметь возможность видеть и жить, а некоторые вкус.

    OdgovoriIzbriši

Zahvaljujem na vašem komentaru